Offert

Eftersom priset på webbsidor och trycksaker styrs av dess komplexitet och volym så ber vi er fylla i nedanstående formulär, så återkommer vi omgående med en offert för just er.

Kontakperson:*
Direkttel.:
E-post:
Företag:
Org.nr.:
Ort:
Telefon:*
Adress:
Postnr.:


Webbdesign

Vi gör webbsidor, anpassade efter ert företags behov och smak och kan erbjuda allt från enkla webbsidor till mer avancerade webblösningar kopplade till databaser med t.ex. webbshop, bokningssystem m.m. För att se exempel på våra produktioner, klicka på tidigare webbuppdrag i menyn ovan. Vi erbjuder även lösningar där sökmotoroptimering ingår.

Webbhotell

I samband med att vi tar fram er nya webbsida kan vi erbjuda er mycket prisvärda hosting-tjänster. Vi öppnar och konfigurerar ett konto i ert namn och registrerar domännamn åt er tex: www.ertnamn.se.

Sökmotoroptimering

Vi hjälper er med sökmotoroptimering, d.v.s. ökar era chanser att synas vid webbsökningar på t.ex. Google och Microsofts sökmotor Bing.

Tryck

Låt NewVision göra layout och trycka era trycksaker såsom: visitkort, brevpapper, kuvert, post-it lappar, mappar, dekaler och skyltar m.m. Vad gäller trycksaker är det generellt så att det blir billigare ju större upplaga man trycker.

Grafisk Profil

Vi hjälper ert företag att ta fram en ny profil, alternativt förnya er logotype. Vi kan även samarbeta med er ta fram en helt ny grafisk profil för att ge ert företag en slagkraftig och konsekvent profil. De färdiga grafiska profilerna består av tryckta manualer innehållande en cd skiva med alla nödvändiga bilder och mallar.

Copyright © 2013 NewVision. Alla rättigheter är reserverade.